Eigendom (ver)kopen in Waregem of Gent?

Met 14 jaar ervaring helpt IMMO ELET u met juridische & commerciële expertise om uw eigendom succesvol te (ver)kopen.


Gratis schatting aanvragen Bekijk te koop Bekijk te huur

Eigendom (ver)kopen in Waregem of Gent?

Welkom bij Immo Elet

Als jij het kunt dromen, kunnen wij het vinden.

Met 14 jaar ervaring helpt IMMO ELET u met juridische & commerciële expertise om uw eigendom succesvol te verkopen.

Na het opdoen van enkele jaren ervaring in de vastgoedwereld besliste Julie om het zelf te doen. De gedrevenheid om een eigen strategie en visie uit te bouwen in de vastgoedsector was groot. Klantgerichtheid en een optimaal resultaat behalen staan centraal. Zaakvoerder Julie Elet, zelf 14 jaar actief in de immosector, is na de studies blijven ‘plakken’ in Gent en richtte alleen Vastgoed Elet op in 2010.

Het kantoor is gelegen nabij Sint-Anna te Gent Zuid en groeide de afgelopen 10 jaar uit tot een gevestigde waarde met talrijke tevreden klanten.

“Graag willen wij hetzelfde uitbouwen in regio Waregem. ikzelf liep middelbare school te Keukeldam nabij Markt Waregem en groeide op in “Vijve”. De band met de streek is altijd blijven kriebelen. Ons team is in volle groei en wij zijn dolenthousiast om u ons tweede kantoor te Posterijstraat voor te stellen.”

Team Gent en Waregem staan paraat om uw plannen tot een succesvol einde te brengen. Bel gerust voor een vlotte, correcte waardebepaling en vraag naar onze werkwijze.

Julie en haar team helpen u graag verder: 0469 11 49 40.

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immo Elet voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies. 

Neem contact op
Deel uw woonwensen

Deel uw woonwensen

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Houd me op de hoogte
Verkopen met Immo Elet

Verkopen met Immo Elet

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons.

Over ons

Een woordje van onze klanten

Wil je de waarde kennen van je woning?

Vraag uw gratis waardebepaling aan